Bridgeweekend met 6×6 drive in Lochem van 29 april t/m 2 mei 2022

Bridgeweekend met 6×6 drive in Lochem van 29 april t/m 2 mei 2022

Van 29 april t/m 2 mei organiseert Brabant Bridge een gezellig bridgeweekend in het “Hof van Gelre” in Lochem. Dit prachtige hotel heeft onder andere een binnenzwembad, gratis WiFi en parkeren en supervriendelijk personeel. Lochem ligt in een mooie omgeving waar het leuk wandelen en fietsen is. De fietsroutes liggen al voor u klaar. Daarnaast zijn er in de omgeving leuke kleine museumpjes en veel kastelen.

Arrangement

Drie overnachtingen in een ruime kamer, met uitgebreid ontbijtbuffet en twee avonden een 3-gangendiner. Eventuele diëten of allergieën graag bij inschrijving vermelden. Op zaterdagavond spelen we een zogenaamde 6×6 drive. Dit houdt in dat we niet alleen 6 rondes bridgen, maar ook een 6-gangendiner gebruiken. Het diner wordt geserveerd tijdens de bridgedrive, aan het einde van iedere ronde blijft u aan tafel zitten en krijgt u een gang van het diner geserveerd. 
Ook kunt u het hele weekend gratis gebruik maken van het zwembad in het hotel.

Prijs

€269 p.p. als u met 2 personen op een kamer verblijft. Er zijn zeven éénpersoonskamers, de kosten hiervan zijn €299. Voor deze kamers geldt: op = op. Ook is het mogelijk om een tweepersoonskamer te reserveren voor alleengebruik, de kosten zijn dan €329. En voor wie het gezellig vindt zijn er ook drie driepersoonskamers, de kosten hiervan zijn €269 p.p.

Bridgen

Vrijdag- zaterdag- en zondagavond, waarbij op zaterdagavond de gezellige 6×6 drive gespeeld wordt. Er zijn meesterpunten en prijsjes te verdienen/winnen. Koffie en thee staan gratis klaar voor aanvang van het bridgen, tijdens het bridgen wordt voor een hartig hapje gezorgd.

Inschrijving

Via de mail aan: brabantbridgereizen@gmail.com graag vermelden: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres, bondsnummer, verenigingsnaam en dieetwensen.

Betaling

Als u inschrijft graag het  bedrag overmaken op rekening NL75INGB0004967398 tnv Brabant Bridge

De organisatie is in handen van Carla Arnolds (06-38060277) en Meia Bink (06-13294738)