Fiets/bridge midweek maandag 26 tot en met vrijdag 30 juli 2021

Brabant Bridge organiseert 5-daagse fiets- en bridgemidweek

Hotel Golden Tulip West-Ende in Helmond ligt midden in het centrum. Het  is een mooi 4-sterrenhotel met ruime kamers, een prima bridgezaal en bijzonder vriendelijk personeel.
Uiteraard kun je vier avonden bridgen. En daarnaast zorgen wij ervoor dat er mooie fietsroutes beschikbaar zijn.
In deze midweek mag je bridgen en/of fietsen, maar het hoeft niet.
Helmond heeft verschillende musea, een kasteel en een mooie kunstroute voor wandelaars. Eigenlijk is er voor elk wat wils.

Arrangement

4 overnachtingen in een ruime kamer, met uitgebreid ontbijtbuffet en 4 avonden een 3-gangendiner. Eventuele diëten of allergieën graag bij inschrijving vermelden. Parkeren bij het hotel kost voor de hele midweek €30,-, maar op ongeveer 200 meter kan de auto ook gratis in de wijk neergezet worden.

Prijs

€309 p.p. als u met  2 personen op een kamer verblijft, voor éénpersoons gebruik geldt een toeslag van €90. Ook niet bridgende partners zijn welkom, zij betalen €299.  Als u doorgeeft dat u een kamer zou willen delen, kunnen wij u eventueel een voorstel doen voor een  kamergenoot.

Bridgen

Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Er zijn meesterpunten en prijsjes te verdienen/winnen. Koffie en thee staan gratis klaar voor aanvang van het bridgen, alle avonden wordt voor een hartig hapje gezorgd.

Inschrijving

Via de mail aan: brabantbridgereizen@gmail.com graag vermelden: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres, bondsnummer, verenigingsnaam en dieetwensen.

Betaling

Als u definitief mee gaat graag het restant/hele bedrag overmaken op rekening NL75INGB0004967398 tnv Brabant Bridge

Voor meer info over hotel en de omgeving ga naar www.westende.nl

De organisatie is in handen van Carla Arnolds en Meia Bink (0613294738)