Fiets/bridge midweek maandag 26 tot en met vrijdag 30 juli 2021

Brabant Bridge organiseert 5-daagse fiets- en bridgemidweek

Hotel Golden Tulip West-Ende in Helmond ligt midden in het centrum. Het  is een mooi 4-sterrenhotel met ruime kamers, een prima bridgezaal en bijzonder vriendelijk personeel.
Uiteraard kun je vier avonden bridgen. In deze midweek wordt de mooie fiets 4-daagse van de Peel georganiseerd, dwars door prachtige natuur en leuke dorpjes.
Het is vanuit het hotel 9 minuten fietsen naar een opstappunt. Inschrijving via het internet kost €11,- pp voor de hele 4-daagse, link volgt later.
In deze midweek mag je bridgen en/of fietsen, maar het hoeft niet.
Helmond heeft verschillende musea, een kasteel en een mooie kunstroute voor wandelaars. Eigenlijk is er voor elk wat wils.

Arrangement

4 overnachtingen in een ruime kamer, met uitgebreid ontbijtbuffet en 4 avonden een 3-gangendiner. Eventuele diëten of allergieën graag bij inschrijving vermelden. Parkeren bij het hotel kost voor de hele midweek €30,-, maar op ongeveer 200 meter kan de auto ook gratis in de wijk neergezet worden.

Prijs

€309 p.p. als u met  2 personen op een kamer verblijft, voor éénpersoons gebruik geldt een toeslag van €90. Ook niet bridgende partners zijn welkom, zij betalen €299.  Als u doorgeeft dat u een kamer zou willen delen, kunnen wij u eventueel een voorstel doen voor een  kamergenoot.

Bridgen

Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Er zijn meesterpunten en prijsjes te verdienen/winnen. Koffie en thee staan gratis klaar voor aanvang van het bridgen, alle avonden wordt voor een hartig hapje gezorgd.

Inschrijving

Via de mail aan: brabantbridge@gmail.com graag vermelden: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres, bondsnummer, verenigingsnaam en dieetwensen.

Betaling

Door alle onzekerheid ten gevolge van het coronavirus krijgt u bericht over de betaling zodra het helemaal zeker is dat de midweek doorgaat.

Voor meer info over hotel en de omgeving ga naar www.west-ende.goldentulip.com

De organisatie is in handen van Carla Arnolds en Meia Bink (0613294738)